Trendfassade 80 homlokzatfesték

A „Trendfassade 80” német technológiával gyártott, kitűnő tulajdonságokkal rendelkező, műgyanta alapú, akryl diszperziós fehér homlokzatfesték. Kitűnő a fedőképessége, vízlepergető hatású, matt, UV álló, illatszegény, illetve vízzel hígítható. Pára-diffúziós hatásának köszönhetően légáteresztő, úgymond az épület fala lélegzik. Gombásodás és algásodás gátló adalékanyagot tartalmaz. A festéket jó teherbírású, szilárd, tiszta és száraz alapra lehet felhordani, ecsettel, hengerrel, vagy szórással, a felület szakszerű előkészítése után.

Ajánlott a felületet előzetesen „düfa” Tiefgrund mélyalapozóval előkezelni, amely megköti az esetleges laza szemcséket és csökkenti a fal szívóképességét.

A száradási idő kb. 2 óra, miután a felület átfesthető.

A „Trendfassade 80” homlokzatfesték jól színezhető színkeverő rendszerben, illetve „Volton” színező-festékekkel, valamint egyéb diszperziós színezőkkel.

Színezés esetén, szükségszerű, az anyagfelvitel helyszínén egy mintafelületet készíteni és a színárnyalat pontosságát annak megszáradása után megítélni. Az anyagszükséglet, kb. 8 m2/l rétegenként, sima felületen. Érdes felület esetén a mennyiséget próbafestéssel állapítjuk meg. A munkaeszközök használat után rögtön vízzel tisztítandók.

A homlokzatfestéket hűvös fagymentes helyen kell tárolni. A minőségét megőrzi: eredeti bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 2 évig.

A termék alkalmazásánál az anyagfelvitelhez szükséges szakmai hozzáértést feltételezünk! Kérjük, hogy amennyiben a termékek alkalmazásánál kérdés merül fel, tanulmányozzák az adott termék műszaki információs oldalait, illetve a feltüntetett elérhetőségeken forduljanak hozzánk bizalommal!