Új köntösben a Terrán legkedveltebb tetőcserepe a Synus termékcsalád

A 2015-ben Construma díjat nyert Synus termékcsalád könnyedségével és a beton tartósságával az egyik legidőtállóbb választás tetőépítéshez. Sikerét a számok is igazolják, hiszen évente több millió darabot értékesít belőle a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Népszerűségének titka, hogy a betoncserép által nyújtott szilárdság ellenére könnyű, ezáltal kiváló tetőfelújításokhoz és új építésű házak lefedéséhez egyaránt. Korszerűsítése a pozitív visszajelzések ellenére sem érte el végleges állapotát. A ClimaControl és Resistor felületkezelésekkel kombinálva még sokrétűbb használhatóságot tett lehetővé.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a jelenlegi kor egyik legmagasabb minőségű betoncserepét fejlesztette ki a Resistor felületkezelési eljárás alkalmazásával. Használata olyan ellenálló cserépfelületet biztosít, amely fokozott védelemmel lép fel a káros környezeti hatásokkal szemben, valamint öntisztító tulajdonságának köszönhetően hosszantartó, esztétikus megjelenést kölcsönöz. Ez a fokozott védelem az eddigieknél hosszabb élettartamot is biztosít, és garantálja a kifejezetten kemény és sima felületkialakítást.

Bátran válogathatunk tehát az egyre bővülő színpalettán, hiszen a jól megválasztott betoncserépnek köszönhetően hosszú évtizedekig gyönyörködhetünk otthonunk szépségében! A prémium felületkezelések bevezetése három új árnyalat megjelenését is hozta magával, így már 8 szín közül is választhatnak a Synus betoncserép iránt érdeklődők. A Mocca és Korall típusok nemcsak színükben, de felületi kidolgozottságukban is túlmutatnak társaikon, míg a matt felületű Synus Moon tetőcserép – ClimaControl védelemmel ellátva – a tetőterek hőmérsékletének szabályozásában játszhat jelentős szerepet.

Az innováció bevezetésével a Terrán célja továbbra is az, hogy olyan beton tetőcserepet alkosson, amely teljes körűen kielégíti a fogyasztói igényeket, és ezzel egyidejűleg tökéletesen leköveti a környezeti változások okozta kihívásokat. Egyre ellenállóbb, tartósabb és esztétikusabb termékeket készít, melyek egy egész életen át, problémamentesen ékesíthetik a vásárlók otthonait.