Új RAVAK Moon mosdók

A RAVAK 2017-es katalógusának egyik legnépszerűbb újdonsága a Moon mosdócsalád, amelyet a kreatív és tapasztalt formatervezők a legkülönbözőbb igényekre szabva alkottak meg.

A fürdőszoba-felfedezők számára a RAVAK 2017-es katalógusa számos ígéretes újítást tartogat, amelyek közül az öttagú Moon mosdócsalád gazdag választékában Ön is örömét lelheti.

A kizárólag mosdópultra ültethető, ellenálló, mégis ellenállhatatlan Moon mosdókat a kör geometriai alakjai ihlették. Egyszerű, modern formavilága letisztultságot, magabiztos eleganciát és játékos könnyedséget csempész bármely fürdőszobába. Barátságos, egyedi és lágy ívei remek kontrasztot alkotnak a fürdőszobákra jellemző határozott, szögletes élekkel.

Az öt különböző forma mindegyike más-más követelménynek felel meg:

  • A szabályos kör alakú mosdó a megkapó, szemnek kellemes egyszerűséget képviseli.
  • Az ovális változat praktikus, szélesebb mosdóteret biztosít.
  • Az izgalmas, félhold alakú verzió előnye, hogy egészen a falhoz ültethető, mely kis fürdőszobákban így helyspórolás szempontjából ideális választás lehet.
  • A szabálytalan körvonalú mosdó olyan fürdőszobai már-már művészeti alkotás, amelyet a legmodernebb trendek követői örömmel látnak majd a fürdő helyiségben, hiszen hatékonyságából szokatlan formájának ellenére semmit sem veszít.


A progresszív, dolomit alapú keverékből, ún. öntött műmárványból készült szaniterek minden pontatlanságtól mentes, tökéletes megformálást, erős, rugalmas tartást és kellemes tapintást garantálnak. Karbantartásuk nem igényel különleges figyelmet, RAVAK tisztítószerekkel könnyen kivitelezhető.

Törjön ki a hagyományos fürdőszoba bútorok korlátozta keretek közül, és válasszon olyan RAVAK mosdót a helyiségbe, melyen évek múltán is elégedetten akad meg a tekintete!