Új tematikus portált indít a Terrán a tetőépítőknek

Tetotepitek.hu néven új, tematikus oldalt indított a Terrán a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása érdekében. Célja, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítse a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.

A 21. század embere napjaink hatalmas információs tengerében egyre inkább csak az online tartalmakra hagyatkozik. Szinte alig lapozzuk fel a családi ereklyének számító szakácskönyvet, amit még a nagyi hagyott ránk, és ritkábban hívjuk édesapánkat, hogy hogyan szereljük össze az új konyhaszekrényt. Sok mindenre választ kapunk a különböző digitális platformokon. Azonban vannak dolgok, amikhez nem elég egy jó recept vagy esetleg egy felszínes oktató videó, mert alaposabb ismeretet igényel a kivitelezésük a saját és családunk védelmében egyaránt. Egyik ilyen dolog a tetőfedés.

A tető egyik fő funkciója az otthonunk védelme. Tetőt általában egy életre választunk, sőt, azt szeretnénk, hogy gyermekeink és unokáink is gond nélkül élvezzék annak védelmét. A természet erői azonban gyakran megtalálják az esetleges gyenge pontokat, ezért fontos, hogy az minden esetben szakszerűen készüljön el. 


Tetőtépítek a Terránnal

A Terrán annak érdekében, hogy minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját.

„Célunk, hogy az oldalon megjelenő könnyedebb tartalmakkal, inspirációkkal, ötletekkel segítsük a felhasználókat, de komolyabb szakértői cikkeket is publikálunk, melyek a döntéselőkészítésben nyújtanak támogatást. Minden tartalmunkat szakértőink lektorálják, így megbízható háttértámogatást tudunk nyújtani tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Az oldal könnyen kezelhető és szűrhető lesz, reméljük sokak számára jelent majd megbízható tudásforrást” – mondja Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

A tetotepitek.hu további különlegességekkel is várja olvasóit. Az oldalon megtalálható tető kalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatunk kérdéseinkre a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban, de akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz jutunk a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

A felületen segítséggel szolgálnak többek között azzal kapcsolatban is, hogy milyen igényekhez milyen tetőcserepet érdemes választani, valamint bővebb ismertetőkkel találkozhatunk az új termékek, innovációk vonatkozásában. A tervek szerint a vállalat itt is kiemelt figyelmet fordít a fenntartható építészetre, ezért többek között a cég különleges fejlesztéséről, a Generon napelemes tetőcserépről és annak előnyeiről is szó esik majd.

Mindenki megtalálja a számára fontos, keresett információkat legyen az bemutató videó, szakember-kereső vagy inspirációs ötlettár.

Fontos kiemelni, hogy ugyan bizonyos műveleteket magunk is el tudnánk végezni (pl. gallyak, ágak eltávolítása a tetőről stb.), mégis az az egyértelmű gyártói ajánlás, hogy minden esetben szakember végezze el ezeket a munkákat.

A szakértelem fontossága mellett nem elhanyagolható a biztonság kérdése sem. Magasban dolgozni, a tetőn mozogni már önmagában is veszélyes, különös körültekintést és biztonsági intézkedéseket igénylő feladat.

A helyes döntés meghozatalában a Terrán szakértői díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésre!

www.tetotepitek.hu