Üveg-fekete nyomólap háttérvilágítással

Ma már egy modern, esztétikus fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme a nyomólap, mely a különféle stílus változatainak köszönhetően, a saját módján épp úgy színesíti a helység megjelenését, mint bármely másik termék, legyen az folyóka, csaptelep, vagy maga a csempe.

Az elmúlt időszakban a szanitertermékek rohamos fejlődésen mentek keresztül, így alkalmazkodva a fokozatosan növekő igényekhez.

Különböző formaváltozatok, anyagvariációk, színválaszték, mintázatok, kezelési módok. Igen bő a választék nyomólapok terén is, tehát bőven megvan a lehetősége annak, aki egy új nyomólappal szeretné színesíteni a fürdőszobáját.

NIGHT LIGHT – a Nemzetközi iF Design Award 2018 győztese (A német hannoveri kiállítás „jól megtervezett ipari áruk” különleges kiállítása)

A fekete színek mellett egyre népszerűbbek a világítós termékek, melyek közül is kiemelkedik a dizájndíj nyertes AlcaPlast NIGHT LIGHT nyomólap, amely ezt a kettő tulajdonságot ötvözi magában.

Letisztult kialakításának köszönhetően, mely üveg felülettel és fekete színnel párosul, megadja a fürdőszobának mindazt az eleganciát, amit keresünk.
A nyomólap háromféle dizájn változatban érhető el, így biztosan megtaláljuk azt, ami leginkább megfelel az ízlésünknek.

Érintésmentes kezelési módjának köszönhetően nem kell az ujjlenyomatoktól tartani, ezért nem utolsó sorban higiéniai szempontokból is előnyös.

Műszaki értékek

A NIGHT LIGHT nyomólap DUAL öblítéssel rendelkezik, melyeket érintés nélkül aktiválhatunk. A funkciók és a nyomólap megvilágítása akkor aktiválódik, amikor az érzékelő érzékeli a közeledésüket, addig viszont a letisztult fekete felület látható.

Beállítható paraméterek: a kis és nagy öblítés beállítása, a megvilágítás színe, a fény intenzitása, a megvilágítás erőssége, a higiénikus öblítés beállítása – kézi beállítással is, a használati útmutató alapján.

Áramellátás hálózati tápegységről, mely a csomag tartalma.

 

A NIGHT LIGHT nyomólapot bátran választhatjuk fürdőszobánk ékkövének, mely páratlan eleganciájával tökéletesen betölti ezt a pozíciót.