Valósítsa meg álmai fürdőszobáját!

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként abszolút piacvezető szerepelt tölt be a hazai wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. A 2000-es évek elei alapítás után a saját márkás, prémium minőségű medence és szaniter termékek forgalmazását 2005-től kezdte meg a Wellis és mára már országszerte több saját és franchise üzlettel szolgálja ki vásárlóit.

Célunk, hogy a prémium minőségű medence és szaniter termékeinkkel, mindenki otthonában megteremthessük a wellness élményét. A szanitereinkkel fürdőszobája tökéletes helyszíne lehet a testi-lelki feltöltődésnek, ahol az egész család jól érezheti magát.

A fürdő kialakítása nagyban függ az ízlésvilágunktól. Az életünk során az egyszerű, letisztult dizájntól egészen az ultramodern fürdőszobákig, bármilyen felszereltségű fürdőhelységgel találkozhattunk. Megléte illetve minősége a lakás komfortfokozatát, valamint az egyes szálláshelyek besorolását is nagyban befolyásolja. Éppen ezért a fürdőszoba kialakításánál rendkívül fontos, hogy a szaniter termékek – csaptelepek, mosdók, bútorok, kádak, zuhanykabinok és zuhanypanelek a funkciójukon túl, megfelelően illeszkedjenek egymáshoz és a helység színvilágához, hiszen életünk legintimebb helyiségéről is beszélünk egyben.

Mindannyiunk álma, hogy egy olyan elegáns, kellemes környezetet valósítsunk meg a fürdőszobánkban, ahol élménnyé válik a fürdőzés és a fürdőszobai tevékenységeinket lehető legkényelmesebb körülmények között valósíthassuk meg.

Nőknek és/vagy férfiaknak egyaránt személyre szabhatóak a fürdőszobák, ahogy az alábbi két enteriőr képen is látható:

Fürdőszoba ötlet Nőknek:

Fürdőszoba ötlet Férfiaknak:

A Wellis kínálatából megvalósíthatjuk mindkettőt!
https://www.wellis.com/hu/termekek/wellis-premium-szaniterek

Zuhanykabinjaink most akár 30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg! Részletes információkért kattintson ide: https://www.wellis.com/hu/hirek2?new=336

További információkért látogasson el a wellis.hu weboldalra!

A Wellis termékeket vásárolja meg a STAVMAT kereskedésekben!

Álmai fürdőszobája