Védelem és ápolás a Mapei Ultracare termékcsaláddal

Kibővült a tisztítószerek, védő- és kiegészítő termékek választéka.

Nem véletlen, két évvel ezelőtti debütálása óta már 21-re bővült a termékcsalád tagjainak száma: a funkcionális felületek védelmét és ápolását megcélzó Mapei termékek hiánypótló és hatékony pillérei a cég kínálatának.

Melyek a legújabb kiegészítések?

A 2021-es Cersaie kiállításon mutattuk be a termékcsalád első termékeit: 9 tisztítószert, amelyekhez tavaly tavasszal hét felületvédő szert és egy kiegészítő terméket adtunk hozzá. A Cersaie 2022-n két tisztítószert (ULTRACARE MOULD REMOVER a penész eltávolítására és ULTRACARE GROUT CLEANER az epoxi és cementkötésű termékekkel fugázott fugák tisztítására), egy új felületvédőt (ULTRACARE ANTI MOULD PROTECTOR a penész kialakulásának megelőzésére) és egy kiegészítő terméket (ULTRACARE SMOOTH SILICONE a szilikon tömítőanyagok felületképzésére) mutattunk be. A termékcsalád valamennyi új terméke 0,75 literes szórófejes flakonokban kapható. A palackokon egy QR-kód is található, amely a Mapei weboldalára vezet, ahonnan letölthetőek a termékek adatlapjai és megtekinthetők a helyes alkalmazásukról szóló útmutatók.

Milyen típusú felhasználást céloz meg a termékválaszték?

Ezek a termékek a felületek tisztítására, karbantartására és védelmére szolgálnak, azzal a céllal, hogy hosszú távon megőrizzék funkcionalitásukat és szépségüket. Az ULTRACARE termékcsalád az új burkolatfektetésektől a meglévő felületek felújításáig ideális szövetséges a kereskedelmi, ipari és lakókörnyezetben. A termékek között találhatóak a normál tisztítási műveletekhez és a mélytisztításhoz kifejlesztett változatok; újonnan elkészült helyszínek számára foltosodást gátló termékek és kiemelő hatású termékek, tisztítószerek és védőszerek a fugákhoz: Az ULTRACARE termékek rendkívül hatékonyak és maximális biztonsággal működnek, segítik a felületek szépségének hosszú távú megőrzését vagy eredeti tulajdonságaik visszaállítását. Ezzel hívva életre a Mapei mottóját immár az ápoló- és tisztítószerek piacán is: már elsőre végleges megoldásokat kínál!

A Mapei termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.05.02.