Vízálló parketta

Új technológiai folyamatok eredményeként megszületett az egyedülálló Aqua ZERO – 24 órán keresztül vízálló - padlóburkolat.

A több éves tapasztalat és innovatív megoldásoknak köszönhetően az Aurum kollekció legjobb tulajdonságait kiegészítettük további praktikus előnyökkel. A NALFA teszt szerint az AQUA PERL vízzáró rendszernek köszönhetően akár 24 órán túl is vízálló marad.            

A vízálló padló gyerekbarát, támogatja a kis művészeket a vízfestékkel való kísérletezgetésben. Illetve kisállatbarát akkor is, amikor kis kedvencünk még nem teljesen szobatiszta. A padlóelemek vízzáró rendszerének köszönhetően tökéletes választás konyhánk burkolására, akkor is, ha gyakran folyadék kerül a padlóra. Végül, de nem utolsó sorban a vízálló padló tisztítása történhet vizes felmosással, de akár gőzzel is anélkül, hogy aggódnunk kellene a felület épségéért. Ugyanakkor nagy egybefüggő felületek burkolására is alkalmas, akár 12x12 m.

Az AQUA ZERO ideális konyhák burkolására is, ahol sok minden történik. A padló vízálló, tehát a nedves tisztítás és váratlan balesetek sem nem
jelentenek problémát.

Sokunk számára növények nélküli lakás nem otthon. Egyeseknek az otthoni zöld oázis menedéket jelenthet a mindennapok szürkeségéből.A gyorsan és könnyen taszítható, kényelmes padlóval időt és energiát takaríthatunk meg, melyet akár relaxációra, akár egyéb kedvtelésekre fordíthatunk. Minden kisállat tulajdonos tudja milye kellemetlen a koszos, nedves padló a lábnyomokkal, a kiömlött ivóvízzel. Az AQUA ZERO padló takarítása igazán nem nagy fáradság, felülete tovább marad tiszta, ellenáll a kosznak és nedvességnek. Kreatív családi játékok, festés, rajzolás, nyomdázás, nem jelent problémát, az AQUA ZERO ellenálló padló megbirkózik vele és évekig esztétikus marad.

Fontos tudni, hogy annak ellenére, hogy vízálló padlónak mondjuk, nem ajánlott vizes helyiségekbe, mint pl. fürdőszoba, sem kültérre.