Wellis: a minőségi, magyar masszázsmedence nyújtotta wellness élmény

„Amikor eldöntöttem, hogy luxustermékek gyártásába fogok, már ismertem több másik céget is, akik szintén ezzel foglalkoztak. Mégsem hozzájuk szerettem volna hasonlítani vagy a sikerükben utolérni őket. Mindig is az egyediség, a folyamatos fejlesztés motivált a munkámban, amit a Wellis alapköveivé is tettem. Az egykor néhány főből álló családi vállalkozás mára Európa vezető medence gyártója lett és éves szinten több 10.000 családnak biztosít egyedülálló wellness élményt. Fennállásunk 15 éves alkalmából pedig büszkén tekintünk vissza az elért sikerekre és bizakodva, kihívásokkal állunk a következő évek/ évtizedek munkássága elé, hogy a Wellis egy, a világ minden szegletében ismert topgyártójává nőhesse ki magát.” – Czafik Zsolt, vezérigazgató

A tapasztalat, a szakértelem, a folyamatos megújulás mellett szükség van arra, hogy valóban elkötelezettek legyünk abban, amit csinálni szeretnénk. A Wellisnél a kezdetektől kezdve célirányosan követjük, hogy milyen irányba kell haladnunk ahhoz, hogy kivívjuk a vevőink elismerését. Álmodhatsz ugyanis bármekkora sikerről, ha nincsenek melletted azok a partnerek és vevők, akiknek örömet tudsz szerezni a termékeddel.

Elsősorban a vevőink által, termékeinkbe és ezáltal a cégünkbe fektetett bizalomnak köszönhetjük a Wellis márkanév robbanásszerű elterjedését. Ezzel is, hozzájárulnak ahhoz, hogy újabb-és újabb lépéseket tegyünk a siker és elismertség irányába.

Termékinnováció vevőközpontúsággal

Medencéink kialakítása során igyekeztünk a lehető legtöbb ergonómiai igénynek megfelelni. Folyamatosan az újításokra törekszünk, éppen ezért saját tervezőmérnökeinkkel közösen álmodjuk meg a fejlesztéseinket. A több mint 16 000 m2 gyártóterületen a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel zajlik a termelés. Így az, ami papíron már tökéletesen eltervezett, rövid időn belül már a gyártósoron is tesztelésre kerül és a vevőink előtt mutatkozik be. A saját fejlesztésnek és gyártásnak köszönhetően maximális termékismerettel rendelkezünk, ami elengedhetetlen a precizitáshoz.

Egy Wellis termék megalkotásánál az elsődleges szempont a wellness élmény fokozása. Medenceink kitűnő relaxációt biztosítanak egy fárasztó nap után. Bizonyára a rohanó világban mindenkinek jól esik egy esti kikapcsolódás, amikor ellazulhat medencéjében. A wellness termékek egészségre gyakorolt pozitív hatásáról bizonyára már Ön is hallott. A Wellis által gyártott medencék a luxus és a kényelem biztosítása mellett kiemelt figyelemmel követik a vevői elégedettséget. Egyik medence tulajdonosunk sem szeretne a kikapcsolódás percei közben a fenntartási költségekkel és az egyéb műszaki kérdésekkel törődni. Így termékeink tervezése során az okos megoldások magabiztosan veszik át a gondviselést a használótól. Saját gyártású thermotetőink és a többrétegű poliuretán szigetelés pedig pénzt és energiát takarít meg Önnek. Jakuzzijaink fenntartási költsége átlagos használat mellett nem kerül többe havonta, mint egy fitness bérlet ára. A kristálytiszta vízminőségről pedig bio vízkezelő szereink és gondosan megtervezett szűrőberendezéseink gondoskodnak.

Termékeink gyártása során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, ami mögött sokéves beszállítói tapasztalat áll. Számunkra legalább annyira fontos ugyanis a kiváló termékminőség, akárcsak a vevőkörünknek. Ha nem ügyelnénk erre és nem törekednénk a folyamatos fejlődésre, sosem kerülhettünk volna Európa élére a medencegyártás területén.

A 2003-as cégalapítás óta eltelt 15 év rövidsége ugyanakkor hosszúsága is tökéletesen érezhető a Wellisnél. Óriási növekedést sikerült elérnünk, amikkel termékeink egyedi designt és stílust teremte vonultak be a hazai és az export kereskedelem top gyártói közé. Minden egyes javítást és fejlesztést a Wellis saját magán tapasztalt meg, amik szépen táplálták fejlődését. Reményeink között a következő 15 év is tovább emeli majd cégünket a világgyártók elitsorába és az elégedett Wellis terméktulajdonosok töretlen növekedését hozza!