Wellis fürdőszoba „Soft Close” jeligére

Lecsapódó WC ülőke, ajtó- és fiókcsapkodás. Bármennyire is próbálunk odafigyelni ezeknek a kellemetlen zajoknak a megelőzésére, időnként minden lakásban előfordulnak.

De nem egy Wellis fürdőszobában!

Egy könnyed zuhanyzás egy gyönyörű kabinban! Wálassza a Wellis kínálatából az önbehúzós tolóajtóval szerelt Fabio zuhanykabint, melynek becsapódás gátlós tolóajtaja rendkívül finoman záródik egy erősebb mozdulat esetén is.

Bizonyára Önnek is fontos, hogy zuhanyzás közben kényelmesen elférjen a kabinban. A 120x90 cm alapterületű Fabio zuhanykabinban ez is lehetővé vált.

Rendeljen hozzá tartozó lapos, vagy magas profilú zuhanytálcát is, illetve válasszon zuhanypanel kínálatunkból.

Soft Close WC ülőke - vagyis lecsapódásgátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Quick Release - A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

A Wellis önbehúzós fiókokkal ellátott fürdőszoba bútorai is halk a záródású termékek sorát gyarapítják. Kibővült kínálatunkban mindenki megtalálja az ízléséhez, a rendelkezésre álló helyhez, illetve pénztárcájához legmegfelelőbb megoldást.