Zuhanyfejek, amelyekkel garantált “fejfrissülés”

Egy ideális zuhanyfejjel nem fog többé a sarokba húzódva várni arra, hogy megfelelő legyen a vízsugár erőssége, és azon sem kell majd bosszankodnia, hogy kényelmetlen a kiképzése. Válasszon olyan darabot a zuhanyzóba, mely bosszúság helyett könnyed örömöket kínál Önnek!

A kifogástalan  zuhanykabin alapkelléke egy jól funkcionáló zuhanyfej, amely nem csak időt, hanem pénzt is spórol Önnek: környezetbarát, víztakarékos, könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható, miközben harmonizál a zuhanyzó legapróbb részleteivel is. A RAVAK zuhanyfejek a felsorolt szempontokat figyelembe készültek: nem csak esztétikus és vonzó szimmetriával bírnak, hanem műszakilag is kifogástalanok, éppen ezért minden egyes modellre 2 év garancia érvényes.

Ezúttal három, eltérő adottságokkal rendelkező, de a minőség tekintetében egyaránt megbízható modellt ajánlunk a figyelmébe, melyeket örömmel fog használni, ha valódi “fejfrissülésre” vágyik!

1.  Oval Mini - Apró, de jelentéktelen

Az apró mérete miatt a legkisebb zuhanykabinba is megfelelő Oval Mini zuhanyfej Soft Rain technológiával működik, amely lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe. Az extra levegőbuborékok nem csak kellemesek, hanem gondoskodnak a víztakarékosságról is; levegővel dúsítják a kiáramló vizet, így Ön nem fog a szükségesnél többet elhasználni belőle. Tudta, hogy univerzális kialakítása miatt az Oval Mini alkalmas az összes RAVAK csaptelephez (kádhoz, zuhanyzókhoz valókhoz, falba süllyesztett és termosztátos verziókhoz is)?

2.  Air kézi zuhanyfej - 1 zuhanyfej, 3 funkció

Nem engedheti meg magának, hogy hidromasszázs panelt vásároljon a zuhanyzóba? Válassza a 120 mm átmérőjű Air kézi zuhanyfejet, amely 3 kényeztető funkcióval bír: élvezheti a lágy "Rain" funkció nyújtotta relaxációt, vagy lazíthat az erősebb vízsugárral működő "Jet" opciót bekapcsolva. Kedve szerint akár mindkét funkciót egyesítheti, élvezve a kombinált hatást.

  • Elérhető krómozott vagy fehér változatban.
  • Az Oval Minihez hasonlóan alkalmas az összes RAVAK csaptelephez (zuhanyzókhoz, kádakhoz, falba süllyesztett és termo csaptelepekhez is).

3.  Multifunkciós zuhanyfej - Ez aztán 5letes!

A 99 mm-es, multifunkciós zuhanyfejet univerzális design és öt különleges funkció jellemzi. A zuhanyfejek Jolly Jokere egyszerre felel meg az elegancia és a praktikum követelményeinek, miközben teljeskörű élményt garantál. A “Jet”, a “Stream”, a “Soft”, a “Soft+Jet” valamint a “Soft+Stream” funkciók wellness élménnyé varázsolják a zuhanyzás perceit. A multifunkciós RAVAK darab még ilyenkor is környezettudatos: a zuhanyfejet alacsony vízfogyasztás jellemzi.

+1 tipp a tisztításhoz

A zuhanyfejeket érdemes időnként megtisztítania. Az EasyClean funkcióval ez nem jelent nehézséget, hiszen a zuhanyrózsa szilikon tüskéiben megtapadt vízkövet egy ujjmozdulattal eltávolíthatja. A zuhanyfej és csaptelep tisztításához sincs szüksége agresszív szerekre, ugyanis a RAVAK saját fejlesztésű tisztítószerei - mint a Cleaner Chrome - kíméletesek, de hatékonyak a krómréteghez.