Zuhanykabin foltok nélkül, akár tükörrel is

Vízkőfoltok, szappanmaradékok az elegáns, üvegfalú zuhanykabinon? Bizonyára sok háziasszony bosszankodik nap nap után, hogy az egyébként élményszámba menő zuhanyozás után minden alkalommal végig kell törölgetni az üvegfalakat, hogy szépek maradjanak. De ez már múlt, sőt, akár tükrös felületet is kérhetünk!

A felületkezelés nélküli zuhanykabinok falán a víz, különösen, ha keményebb, csúnya foltokat hagy, akár már egyetlen zuhanyozás után is. Ez azonban nem fordulhat elő a Roltechnik zuhanykabinokkal! Az egyedülálló, a ROLSHIELD nanotechnológián alapuló felületkezelő réteg hosszan tartóan gondoskodik arról, hogy a zuhanykabin olyan legyen, mintha éppen akkor vásároltuk volna! Az üvegfelületek tisztántartása így mindig egyszerű, a víztaszító védőfelület ellenáll az UV sugárzásnak, kiválóan megakadályozza a szennyeződések megtapadását. Ha tehát éppen aktuális fürdőszobánk felújítása, vagy most tervezzük új otthonunkat, a Roltechnik WALK IN LINE sorozatában sokoldalú megoldást találunk. Az exluzív, letisztult, 8 mm vastagságú biztonsági üveg hatványra emeli a szabad teret, a könnyebb telepítést segítendő az üveg alján alumínium védő profil véd sérülése ellen, és a könnyebb takaríthatóság érdekében a sarokprofilokat az üvegbe integrálták. A bemutatóteremben megtekinthető több mint 30 különböző kiállított modell, de további több száz megoldás közül választhatunk formák és méretek szerint, vagy egyedi megoldást is kérhetünk!

S ha ez még nem elegendő, a kifogástalan megjelenésű üvegfelület rendelhető „mirror effect”, azaz tükör opcióval is, új dimenziókat nyitva aprócska vagy éppen tágas fürdőszobánkban.