Zumba – konyhai csaptelep, flexibilis kifolyócsővel

Konyhai csaptelepek
Az egykaros csaptelepek újszerű kialakításuknak köszönhetően váltak eggyé a korszerűség és a modernség fogalmával. Egy konyhába betérve a legszembetűnőbb látvány a csempe és a mosogatótálca mellett a csaptelep lehet, mely páratlanul feldobhatja a helyiséget. Ehhez viszont fontos, hogy meglegyen a kellő összhang a környezetével. Ilyen téren viszont ahány ház, annyi ízlés, ezért nem mindig egyszerű eldönteni, hogy mi lehet a legmegfelelőbb a konyhánkba.

Funkció, mint fő szempont
Érdemes arra is figyelmet szentelni, hogy manapság a dizájn mellett ma már egyre inkább előtérbe kerül a funkció is, hiszen a konyhai csapokat nem csak mosogatásra, hanem nagyobb edények tisztítására is használjuk.

A víztakarékossági szempont kielégítésére a beépített perlátor, vagy másnéven „gyöngyöztető” ma már inkább alapfelszereltség, mint különlegesség minden csaptelepnél. Formailag viszont lehetnek bőven elvárásaink: Ívelt, magasított, kihúzható zuhanyfejes, elforgatható és még sorolhatnánk. Számos elvárás, melyet számos választék fedez, manapság bármilyen formájú, színű és kialakítású csaptelepet találhatunk, melyek bizonyára megfelelhetnek valamelyik igényünknek, ám ha már több igényünk is van akkor már nehezebb a választás.

Zumba – konyhai csaptelep, flexibilis kifolyócsővel
A ZUMBA konyhai csaptelep viszont minden elvárást képes teljesíteni, mégpedig nem is akárhogy: Flexibilis kifolyócsövét tetszőleges irányba hajlíthatjuk kézzel, tekerhetjük, csavarhatjuk az ívét, és ezzel a csaptelepben sem teszünk kárt. E funkció számos lehetőséget nyithat meg a mosogatásban. Függően attól, hogy épp milyen szögben lenne szükségünk a vízsugárra, úgy állíthatjuk be a kifolyószárat, hogy az nekünk megfelelő legyen.

Dizájn tekintetében a krómozott kezelőkarja felett lévő cserélhető kifolyócső hét féle színválasztékkal párosul, így a legtöbb konyhába probléma mentesen, ízlésnek megfelelően beilleszthető, ráadásul bármikor kicserélhetjük egy másik színű kifolyócsőre.
Ha tehát egyaránt figyelembe vesszük a funkciót és a dizájnt is a konyhai csaptelep választásnál, akkor a legjobb választás lehet a ZUMBA, mely mindkét szempontot igyekszik kielégíteni a sajátos, egyedi módján.
A ZUMBA csaptelep ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, és a formatervezése oltalom alatt áll, mint lajstromozott közösségi formatervezési minta.